Strona główna Aktualności List otwarty do Pani Premier Ewy Kopacz
List otwarty do Pani Premier Ewy Kopacz Drukuj

List otwarty do Pani Premier Ewy Kopacz

Polska Izba Stacji Kontroli Pojazdów w imieniu uczestników XI Konferencji „Stacje Kontroli Pojazdów – 2015"  Unifikacja badań w UE – czy będziemy gotowi? oraz przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą w zakresie badań technicznych pojazdów wystosowała do Pani Premier Ewy Kopacz List otwarty sygnalizujący konieczność rozpoczęcia prac nad wdrożeniem uregulowań Dyrektywy Parlamentu Europejskiego i Rady 2014/45/UE z dnia 3 kwietnia 2014 r. w sprawie okresowych badań zdatności do ruchu drogowego pojazdów silnikowych i ich przyczep oraz uchylającą dyrektywę 2009/40/WE (Dz. U. UE L 127/51).

Mamy nadzieję, że Pani Premier nie pozostanie obojętna na przedstawione problemy naszego środowiska i w krótce otrzymamy odpowiedź na niniejszy list otwarty.

List otwarty

Ostatnia aktualizacja: środa, 27 maja 2015 14:36